NAJJEFTINIJA DEZINSEKCIJA ZA PRAVNA I FIZIČKA LICA U BEOGRADU

Dezinsekcija EK Group je firma koja pruža usluge u oblasti dezinsekcije - uništavanja insekata klijentima u Beogradu i okolini uz najniže cene dezinsekcije na tržištu. Za dezinsekciju se koriste najkvalitetniji ekološki preparati iz uvoza, neškodljivi za ljude i životinje. Kada je upitanju uništavanje insekata, preparati za dezinsekciju koje EK Group koristi su veoma efikasni, brzog i dugoročnog dejstva. Postojanje različitih vrsta insekata kao i različitih oblika pojavljivanja (pojedinačno, povremeno, u grupama, najezde), nameće i različite načine borbe protiv njih.

DEZINSEKCIJA EKOLOŠKIM PREPARATIMA - TEHNIKE DEZINSEKCIJE I VRSTE PREPARATANajjeftinija dezinsekcija u Beoogradu i okolini EK GROUP

Dezinsekcija kao skup mera usmeren na uništavanje odraslih insekata, legla i larvi insekata, ima posebne tehnike kojima se zaštita od buba uspešno uspostavlja, kako u momentu kada se dezinsekcija radi, tako i periodu nakon toga. Naime, preparati za dezinsekciju koje EK Group koristi imaju trenutno, ali produženo dejstvo. Pored toga što su preparati za dezinsekciju neškodljivi i biorazgradivi, takođe i ne prljaju površine na kojima se nalaze, pa ih je na teško dostupnim mestima poželjno ostaviti da deluju što duže.

GARANCIJA NA DEZINSEKCIJU

Dezinsekcija koju tim EK Group izvede ima garanciju od 6 meseci koju nigde na tržištu nećete naći. Razlog ovako dugog garantnog roka za dezinsekciju je poverenje u kvalitet preparata kao i stručnost tima ljudi EK Group koji preparate za dezinsekciju koriste.

Dezinsekcija EK-Group, služba 00-24h - beogradske opštine

Naša služba u roku od 24h izlazi na teren i obavlja dezinsekciju na Zvezdari, na Paliluli, na Vračaru, dezinsekciju u Zemunu, u Starom Gradu, na Novom Beogradu, dezinsekciju na Voždovcu, na Savskom Vencu i Rakovici.

Izlazimo na teren i u svim drugim beogradskim opštinama ali ne baš uvek u roku od 24h.

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Koristimo ekološke preparate neškodljive po ljude i kućne ljubimce koji ne prljaju tretiranu površinu - poslednju reč tehnologije!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

Stručna dezinsekcija - kvalitetni preparati - garancija 6 meseci