Dezinsekcija » Dezinsekcija krpelja

 

JEFTINO!!! Dezinsekcija krpelja JEFTINO!!!

Dezinsekcija krpelja radimo profesionalnim metodama i preparatima vrhunskog kvaliteta. Krpelji spadaju u jedne od najopasnijih insekata jer prenose izazivače mnogih bolesti od kojih je najpoznatija Lajmska bolest (izazivač bakterija Borelia Burgdorferi). Ubod krpelja je opasan zato što se vrlo često ne primeti na vreme (sam ubod i crvenilo oko njega je prvi stepen), što može dovesti do groznice i visoke temperature od 40 i više stepeni. To je već drugi stadijum bolesti. U trećem stadijumu Lajmska bolest se manifestuje kroz opasne hronične neurološke poremećaje. Vrlo je važno odmah tretirati površine koje su zahvaćene krpeljem jer mnoge stvari mogu da čekaju ali ova ne.

Krpelj u dvorištu? Kako ga se rešiti? Krpelj na mački? Krpelj na psu? Kako ga ukloniti? Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje krpelja vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje krpelja vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.

 

                Dezinsekcija krpelja - Brzo - Lako - Zdravo - Dezinsekcija EK Group Beograd