Dezinsekcija » Dezinsekcija komaraca

 

Dezinsekcija komaraca

 

Dezinsekciju komaraca naša firma rešava veoma uspešno u sledećim gradovima u Srbiji po povoljnim cenama:Beograd(i okolina), Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš,Leskovac, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i ostalim gradovima i mestima u Srbiji.

 

Za dezinsekciju komaraca koristimo preparate koja su bezbedni za ljude i za životinje. Za rad posedujemo dozvolu izdatu od strane Ministarstva zdravlja. Komarci su poznati kao dosadna napast koja kao što se zna kreće sa svojim aktivnostima već od proleća i traje do kasne jeseni. Kao što je za većinu insekata poznato najveća aktivnost komaraca je tokom leta.

Mužjaci komaraca ne napadaju ljude već samo ženke. Ženke komaraca imaju dugačku cevčicu na ustima i  zahvaljujući toj cevčici one sa lakoćom probijaju kožu i na takav način dolaze do svog izvora hrane. Ženka komaraca poseduje pljuvačku koja u sebi ima određeni protein koji nekad ima veze sa izazivanjem alergije. Usisavanje krvi traje kratko vreme.

 

Kada čoveka ujede komarac, na koži čoveka se pojavljuje crvenilo koje podseća na neku alergiju. Ljudi to doživljavaju kao svrab. Protiv uboda komaraca dobar preparat je Hiper Hama gel. Ovaj gel se koristi i protiv uboda raznih drugih insekata (pčela, osa itd.)

 

Poznato da se komarci razmnožavaju najčešće gde je blizina vode. I pored toga što se dezinsekcija komaraca vrši u mnogim gradovima, obavezno treba obratiti pažnju i na vodene površine u tim istim gradovima.

 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje komaraca vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje komaraca vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.