Dezinsekcija » Rojevi pčela

 

Rojevi pčela

Mi smo firma za dezinsekciju koja uspešno obavlja i zahvat uklanjanja pčela tamo gde je to potrebno – gde pčele remete svakodnevni život ljudi. Sa prvim toplim danima, od meseca maja pa do kraja leta, pčele kreću u život. Mnoge pčele naprave svoja staništa van košnica i ljudskog nadzora, a u poslednje vreme sve češće u centralnim delovima velikih gradova u Srbiji. Tako se rojevi divljih pčela često mogu videti na zgradama, dimnjacima, prozorima, u roletnama, u olucima, u šupljinama zgrada, u potkrovlju (tavanu) i na drugim mestima. Ljudi u Srbiji se mogu pohvaliti velikim brojem pčela za razliku od drugih drugih država gde je slika suprotna, gde pčele zbog zagađenja masovno nestaju. Legla pčela se često mogu naći i na potpuno neočekivanim mestima kao što su škole, vrtići, stambene zgrade i ostalo.

Pčele su za čoveka uvek bile i ostale veliko bogatstvo, odnosno čiji značaj ne treba posebno objašnjavati. Zato pčele ne treba ubijati, nego ako vas njihovo prisustvo uznemirava ili ugrožava vaš životni prostor, treba pozvati ljude koji se profesionalno time bave i koji će ih ukloniti na stručan način – bez povređivanja. Na taj način ćete i vi i pčele biti bezbrižni. Pčele ovako uklonjene prebacujemo u prirodu, u košnicu, pod nadzor pčelara. Na ovakav način pčela prestaje da bude „divlja“ i postaje „domaća“ pčela.

Nemojte sami uklanjati pčele jer možete doći čak i u životnu opasnost. Mnogi su alergični na ubod pčela a da to i ne znaju. 

Rojevi pčela u roletnama? Rojevi pčela u dimnjaku? Roj pčela pored prozora?

Roj pčela u olucima? Roj pčela na tavanu? Roj pčela u šupljinama? Roj pčela u potkrovlju?

Kako ukloniti roj divljih pčela? Kako ukloniti leglo pčela?

Pozovite našu firmu za dezinsekciju EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje pčela vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje pčela vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.