Akcije » Dezinsekcija stršljenova Ruma » Dezinsekcija mrava Ruma

 

Dezinsekcija mrava Ruma

Dezinsekcija mrava, kao i larvi, jaja, mravinjaka, ali i samih insekata unutar prostorija u kojima borave ljudi i životinje specijalnost je tima za dezinsekciju EK Group. Dezinsekcija mrava se vrši i na otvorenim površinama kao što su dvorišta, pomoćni objekti za smeštaj životinja u okviru poljoprivrednih imanja i na samim obradivim površinama gde naročito mravinjaci mogu doći do izražaja.

Za dezinsekciju se koriste samo ekološki prihvatljivi i sertifikovani preparati, pa ne postoji ni zagađenje niti bilo kakva opasnost po ljude ili životinje. Preparati za dezinsekciju mrava su biorazgradivi i za sobom ne ostavljaju nikakve promene niti ostatke na površinama na kojima su korišćeni.

Šaljemo preparate za dezinsekciju mrava u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, Leskovac, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i ostalim gradovima i mestima u Srbiji.

Uništavanje mrava i mravinjaka

Mravi ponekad mogu biti prava napast. Njihova staništa su svuda, a za hranom tragaju i u stanovima, kućama, poslovnim prostorima. Uništavanje mrava dezinsekcijom predstavlja najsigurniji način da ih se oslobodite. Mravi se, zbog svoje veličine mogu provući i kroz najmanje pukotine i sakriti na teško pristupačna mesta, pa je dezinsekcija mrava veoma složena. Da bi se dezinsekcija mrava, tj. uništavanje odraslih mrava i sprečavanje daljeg razmnožavanja uspešno postigla, ovom problemu se mora pristupiti sa velikom pažnjom. U nekim slučajevima mora se pomeriti skoro sav nameštaj kako bi se pronašli mravinjaci i uklonili iz prostorije. Dezinsekcija mrava je specifična još i po tome što se, kako unutar prostorija, uništavanje mrava i mravinjaka može raditi i na otvorenom (dvorišta, bašte, njive i slično).

Uklanjanje mrava

Uništavanje mrava je posle uništavanja bubarusa najčešća intervencija u Beogradu. Naša firma koristi poslednju reč tehnologije kada je reč o uništavanju mrava. U pitanju je preparat koji je potpuno neškodljiv za ljude i kućne ljubimce. Želimo da naglasimo da pored toga što je potpuno neškodljiv on je i 100% efikasan. Mravinjaci se najčešće nalaze na skrovitim mestima bilo u stanu ili kući. Vrlo je teško doći do njih i uništiti ih. Kada se dogodi da ukućani na neki svoj način suzbiju one mrave koji su izašli iz mravinjaka u potrazi za hranom, vrlo brzo će ih zameniti novi, oni koji su bili sakriveni u leglu (mravinjaku). Zato je najbolji način za suzbijanje ili uništavanje mrava primena hranidbenih insekticidnih mamaca koje mravi sami unose u mravinjak i na takav način uništava se celo leglo. Naša firma EK-Group upravo takve proizvode koristi.

Mravi u stanu? Kako ih se rešiti? Mravi u dvorištu i u kući? Kako ih uništiti? Vrlo jednostavno! Ako imate žute mrave, crne mrave, crne leteće mrave pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje mrava vršimo u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, Leskovac, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i ostalim gradovima i mestima u Srbiji.